Aspanob, beneficiària de la IV Sant Silvestre d’Alaior

Encara no està tot a punt per a la IV Sant Silvestre Nocturna d’Alaior, que es disputarà dimarts dia 30 de desembre a partir de les 19.30 h  (us podeu inscriure a través d’Elitechip o fent clic aquí pel mòdic preu de 3 euros els federats amb xip, o 5 euros per a no-federats sense xip), però cada vegada se’n coneixen més detalls.

Entre esport, festa i disfresses, s’hi afegirà, com estava previst, la solidaritat, concretament en favor de l’associació balear de pares de fillets amb càncer Aspanob. Així, per cada corredor que travessi la línia d’arribada en qualsevol de les curses, Lô Esport, organitzador de la prova, destinarà un euro a aquesta entitat sense ànim de lucre.

Aspanob és una associació creada el 1987 per ajudar a fer millor la qualitat de vida dels infants amb càncer de Balears de 0 a 18 anys i les seves famílies. Totes les seves activitats van adreçades a ajudar i donar suport als fillets amb càncer les seves famílies, afavorir una millor acceptació de la malaltia i afrontar-la millor. La seva funció bàsica, a més a més, és la detecció de problemes i necessitats i col·labora a crear els mecanismes necessaris per resoldre’ls.

Actualment, l’esdeveniment ja disposa de més de 100 inscrits, una quantitat molt meritòria tenint en compte que a Menorca les inscripcions no es comencen a animar fins a darrera hora. En total, en aquesta edició s’espera que «se superin els 500 participants».

Cal recordar que, sota el patrocini d’Assegurances AXA, enguany es repartiran fins a sis pernils entre els corredors més ben disfressats. A més, la participació de Tecnográfico Eventos assegura la presència de DJ i speakers, com ara el retorn del Xèrif Ripoll. Amb tot, en aquesta festa de l’esport el temps és el que manco importa i es pot fer el recorregut de la cursa caminant.

SantSilvestre

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s