#lasansilvestremasloca del 2014 s’acomiada fins a la propera edició

Des de l’organització de la IV Sant Silvestre Nocturna d’Alaior volem agrair especialment a cada una de les persones, empreses, institucions, voluntariat i entitats socials, així com a la família de Lô Esport, que han fet possible que aquest esdeveniment esportiu, solidari i festiu s’hagi pogut dur a terme amb tant d’èxit al nostre municipi d’Alaior.

El que vam poder viure dimarts 30 de desembre ha estat gràcies a moltes persones anònimes que ho han fet possible amb feina desinteressada i amb amor a l’esport i al poble. Ens ha alegrat rebre les felicitacions de molts de vosaltres i açò ens motiva a seguir amb més força que mai per organitzar aquest esdeveniment un altre any.

A més, és imprescindible agrair a cada atleta la seva participació, perquè ells són l’objecte de qualsevol esdeveniment com aquest. Sense la participació dels prop de 500 participants que, disfressats o no, van desafiar el fred i les costes del nostre poble, açò no seria possible. Així, el mèrit de l’organització d’aquesta cursa també és seu.

També hem de reconèixer que hem pogut cometre errors d’organització i demanam disculpes a tots els que se n’hagin vist afectats. Tanmateix, la nostra voluntat és ferma per solucionar-los amb vista a la propera edició de la cursa.

Concretament, i esperant no deixar-nos ningú, també volem donar les gràcies a les entitats següents: Axa Segurmenorca, Ajuntament d’Alaior, Consell Insular de Menorca, Binipreu, Metalls Can López, Colonya Caixa Pollença, Eurona Telecom, Metamorfic, Pons Quintana, Eventos Tecnográfico, Biniarbolla, Elitechip, Banda de Música d’Alaior, Batucada Myotragus, Transparent, Boat Bike, Restaurant Casino, Ca na Divina, Ca na Juanita, Geminis, Escacs, Maruja, Can Jaumot, Esport Sintes, Detalls, Distribuciones Goñalons, Xarxa, Jovimar, Ca’s Riudavets, Lô+ Dolç, Cafè des Forn, Es Racó d’Alaior, Vika, Es Festuc, Vinent, Bar Sa Plaça, Protecció Civil, Associació de Voluntaris d’Alaior i Aspanob.

Per acabar, volem desitjar a tothom un molt bon any, que els reis hagin arribat plens de salut i de quilòmetres i esperam que a finals del 2015 ens puguem tornar a trobar en una plaça des Ramal plena d’alegria, esport, solidaritat i festa.

Bon any!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s