L’escola d’atletisme de Lô Esport pren força

En poc més de tres anys de vida, el club esportiu de Lô Esport ja acumula més de 150 esportistes a les seves files entre totes les seccions. És fortament remarcable, però, que d’aquests, 40 són infants que fan atletisme.

Aquesta xifra no és atzarosa ni fruit de cap casualitat, sinó que és deguda a la bona feina feta des del club, especialment pels quatre monitors de la secció: Paco Arnau, Casi Bañuls, Tònia Coll i Pere Mesquida.

fotoLO
Izabelle, Yasna, Aixa i Nailauatre, joves atletes, el futur de Lô Esport. Foto: Arian Maciel.

Dividits en tres grups depenent de l’edat, aquestes joves promeses s’entrenen cada dimarts i dijous al Poliesportiu d’Alaior o al pati del col·legi Doctor Comas.

El grup més jove és el format pels fillets nascuts entre el 2008 i el 2010 i està liderat per la ferrerienca Tònia Coll, que s’encarrega de fer ben disteses les sessions perquè els infants, sobretot, xalin a cada entrenament.

El segueix un grup intermedi de naixements compresos entre el 2004 i el 2007. S’encarrega d’aquest conjunt el triatleta des Castell Paco Arnau i l’alaiorenc Pere Mesquida, que, a més d’ensenyar les tècniques de córrer, fan una formació en valors.

Finalment, el grup de més edat, que també s’entrena els dissabtes al matí a la pista d’atletisme de Maó, aplega els joves nascuts entre 1998 i el 2003 sota les ordres de l’entrenador maonès de Gandia Casi Bañuls.

Malgrat els bons resultats esportius que aplega la secció, es planteja més com una acció educativa amb objectius de formació integral de la persona que de la recerca d’especialitzacions i rendiments immediats.

Així idò, amb aquesta fornada d’atletes es pot ben dir que el futur està assegurat per a Lô Esports i s’augura un temps proper ple de victòries tant personals com esportives per a tots aquests joves esportistes.

Ciceró Pascual torna a la càrrega en marató a Tarragona

D’altra banda, Ciceró Pascual aprofita la seva estada temporal a Barcelona per motius laborals per competir en les principals competicions catalanes. Si bé la setmana passada corria la Mitja Marató de Sitges, en què va marcar la seva millor marca en la distància dels 21,1 km (1h38:42), aquest diumenge es desplaçarà a Tarragona per disputar la primera marató de l’any. L’objectiu, si el sobreesforç de la setmana passada no li passa factura; millorar les 3h34:59 que va assolir a Tessalònica.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s