Son Bou vol recuperar el Duat-Lô

Els triatletes de Menorca volen competir. Així ho veuen des de Lô Esports, que ja fan feina de valent perquè, enguany sí, es dugui a terme la segona edició del Duat-Lô de Son Bou. I si bé l’any passat es va haver de cancel·lar perquè no quadraven la gran quantitat de despeses amb el nombre d’inscrits que hi havia poc abans de la prova, a l’octubre es va provar amb èxit al triatló des Castell el sistema de cronometratge manual, és a dir, sense xip, que redueix sensiblement les despeses de l’organització.

D’aquesta manera s’ha de limitar el nombre de participants a 70 –tot i que per ara en una illa tan petita com aquesta no sembla que hagi de ser un problema– però  s’aconsegueix quadrar el pressupost i mantenir més ple el calendari menorquí de triatlons i proves combinades, que és el que volen els esportistes.

 Vídeo de BiniTV del primer duatló de Son Bou, el 2013.

Així idò, amb aquesta filosofia, Lô Esports ja està organitzant el II Duat-Lô de Son Bou per al diumenge 29 de març. La prova disposarà de totes les garanties oficials i es podrà dur a terme tant individualment com per equips. A més de la modalitat esprint, també hi haurà una prova per als infants. D’altra banda, cal remarcar que tal com amb el I Triatló des Castell, les inscripcions es faran mitjançant ingrés bancari i el posterior enviament del rebut al compte de correu electrònic del club. Igualment, els temps es prendran manualment i es podran consultar els resultats, hores després, des de la pàgina web del club: www.loesport.es.

Paco Arnau, triatleta i professor del club, explica que s’organitza la prova “entre tots els del club, cadascú participa amb el que pot”, i remarca que “açò és molt important”: “Tots ho fem per gust i, per tant, és molt d’agrair”. Tanmateix, Arnau, que participarà de la prova i segurament disputarà la victòria fins al final, remarca tant l’experiència humana de muntar l’esdeveniment com la prova en si i, alhora, exhibeix el gaudi  de competir: “Personalment estic il·lusionat. Aquestes coses uneixen el grup i, passada l’experiència del triatló des Castell, sé que es pot fer d’aquesta manera low-cost i que no tindrem problemes per si ve més o manco gent”. Idò a xalar s’ha dit!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s