Carta de renúncia de Rafel Quintana com a president del club

Benvolguts amics,

Atès que el dia 24 de maig vaig ser elegit regidor a l’Ajuntament d’Alaior i que durant el període 2015-2019 representaré l’esport del nostre municipi, vull fer pública la meva renúncia a la presidència de Lô Esport, una entitat esportiva que vam constituir el 2011 i de la qual fins avui era responsable i president.

Aquesta renúncia no està motivada per la incompatibilitat que representa mantenir un càrrec a la regidoria d’esports i presidir un club esportiu del municipi, sinó que és una decisió amb la qual pretenc oferir i fer visible un tracte igual per a totes les entitats del poble. Ara em toca fer feina per a totes les entitats esportives d’Alaior i per a tots els seus esportistes.

També vull aprofitar per demanar disculpes si en aquesta etapa he fallat qualcú o no he cobert les expectatives, ja que la bona voluntat hi ha estat en cada moment. D’altra banda, m’és necessari agrair sincerament la feina de totes les persones –directiva, entrenadors, pares, mares, esportistes, etc.– que m’han acompanyat en aquest camí. També vull fer menció a les empreses, les associacions i les institucions que ens han fet costat.

Per la meva part, només puc expressar agraïment i dir que he intentat contribuir des del club a millorar l’esport alaiorenc en totes les especialitats amb què hem estat fent feina: atletisme, triatló, ciclisme, trail, taekwondo i kung-fu. Després de quatre anys Lô Esport s’ha convertit en una entitat forta i estable, i tot gràcies a un equip humà i tècnic implicat, que transmet valors tan importants com l’esforç, el sacrifici, la solidaritat, el treball en equip, etc.

Per acabar vull desitjar molta sort a na Lucien Paul, que agafa el relleu a la presidència de Lô Esport, ja que és una persona que s’estima el club i que sempre hi ha participat activament.  Destj el millor al club i molts d’èxits d’ara en endavant.

Fins sempre!

Rafel Quintana

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s