Lô Esport comença a córrer a Maó

Pere Timoner i Jaume Pons duran els entrenaments i Sergi Reurer, Paco Arnau i Rafel Quintana col·laboraran en la tecnificació de diferents grups, en què tothom és benvingut

Dilluns passat, amb la represa de l’activitat escolar, es van iniciar totes les activitats de Lô Esport –de manera gratuïta fins al mes que ve–, amb la principal novetat de l’obertura d’una línia a Maó d’escola de triatló, atletisme i ciclisme per a infants de 4 a 16 anys.

xxx11988
Una imatge de l’entrenament de dilluns passat a la pista d’atletisme del poliesportiu municipal de Maó.

D’una banda, els atletes i els triatletes de Maó se troben cada dilluns i dimecres, de 17.15 h a 18.15 h, a la pista d’atletisme del poliesportiu amb els tècnics Jaume Pons i Pere Timoner, que s’encarregaran dels grups  dels més petits. Allà a la pista també coincidiran amb els entrenaments dels destacats atletes vinculats a Lô Esport Sergi Reurer, Paco Arnau i Rafel Quintana, que faran feina en els grups dels més grans i també faran sessions d’entrenament amb tots els infants.

Cal tenir en compte que a partir de novembre comencen les competicions d’hivern de cros i pista i que a partir dels 4 anys els atletes ja hi poden participar.

D’altra banda, els esportistes de ciclisme i els triatletes que entrenin en bicicleta es troben cada dilluns, de 16.00 h a 17.00 h, i divendres, de 17.15 h a 18.30 h, amb el tècnic Pere Timoner a l’aparcament de davant el poliesportiu municipal per practicar en bicicleta de muntanya. A més, el grup de triatló coincidirà cada dissabte migdia amb el grup d’Alaior a la piscina municipal de Maó per practicar la natació amb els tècnics Casi Bañuls i Paco Arnau.

El cost de matriculació es farà efectiu a l’octubre. Aquest mes de setembre és de prova i les activitats són completament gratuïtes per a tothom a Maó i alaior. Tant la matriculació com les quotes es duran a terme a partir d’octubre. D’aquesta manera es potencia que es pugui provar sense cap tipus de compromís.

Per a més informació podeu consultar el web del club, http://www.loesport.es, o enviar un correu electrònic a l’adreça loesport@gmail.com.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s