La Sant Silvestre alaiorenca, tan solidària com sempre

Dia 30 de desembre a partir de les 19.30 h es disputa la cinquena edició d’aquesta multitudinària cita anual amb l’esport, que destinarà a Aspanob un euro per cada participant

La Sant Silvestre Nocturna Ciutat d’Alaior no és una cursa qualsevol: en aquesta pots venir tant disfressat com amb les malles de runner; pots recórrer el circuit corrents tant com puguis o el pots fer a peu, caminant tranquil·lament. En aquesta cursa la qüestió és passar-s’ho bé  per tancar l’any amb alegria i, simplement amb arribar a meta, col·laborar amb Aspanob.

Les inscripcions estan obertes fins al 29 de desembre a través d’Elitechip (fent clic aquí) pel mòdic preu de 4 euros els adults federats amb xip o per 5 euros per a no-federats amb xip i 6 els no federats sense xip. Per als fillets federats la inscripció és gratuïta i per als que no hi estiguin val un euro. En cas que no s’hagi pogut fer la inscripció am,b temps, el dia de la cursa també es podran fer inscripcions presencialment, tot i que el cost s’incrementa un euro.

A més, la cursa de Lô Esport disposa d’un servei d’animació amb la presència de DJ, speaker i batucada en diferents punts d’animació. Destaca el retorn del Xèrif Ripoll, que cerca els alaiorencs per fomentar que formin part de la prova. També com cada any hi haurà un jurat que decidirà quines són les sis millors disfresses, mereixedores d’un pernil com a premi. Enguany hi haurà un envelat a la plaça des Ramal per resguardar una mica més, i també es treballa a reforçar la sonoritat i les llums de l’esdeveniment, que transformaran la plaça en una autèntica discoteca; tot, en col·laboració amb Ajuntament i comerços del poble.

Com estava previst, entre esport, festa i disfresses, s’hi afegirà la solidaritat. Concretament en favor de l’associació balear de pares de fillets amb càncer, Aspanob. Així, per cada corredor que travessi la línia d’arribada, Lô Esport, organitzador de la prova, destinarà un euro a aquesta entitat sense ànim de lucre. L’any passat es van recollir 500 euros i, com en aquesta edició, es va aprofitar per col·locar una taula informativa. «Va ser una experiència molt agradable», diu Joana Torres, responsable de l’entitat a Menorca.

Aspanob és una associació creada el 1987 per millorar la qualitat de vida dels infants amb càncer de Balears i les seves famílies. Totes les seves activitats estan adreçades a ajudar-los i donar-los suport, afavorir l’acceptació de la malaltia i afrontar-la més bé. La seva funció bàsica, a més, és la detecció de problemes i necessitats i col·labora a crear els mecanismes necessaris per resoldre’ls. Per tant, la recaptació servirà per «donar alè» a l’associació i participar de «mantenir a Menorca el projecte d’Aspanob».

Amb tot, hi ha molts motius per participar en aquesta festa de l’esport, l’objectiu és participar. «Com més siguem, millor», demanen des d’Aspanob, que també s’encarreguen de fer difusió de l’esdeveniment per afavorir una participació alta. El recorregut de la cursa es pot fer caminant i el temps és el que manco importa en una prova en què tothom hi guanya.

15-12-30_sivestre_alaor.png

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s