Talls de carretera a causa del Duat-Lô

Aquest dissabte, dia 26, la carretera de Son Bou estarà tancada des de les 15.45 fins a les 17.45 h a causa del duatló que organitza anualment Lô Esport. El pàrquing de la platja de la urbanització es mantindrà inhabilitat fins a les 18.45 h

Ja s’atraca el dia i aquest cap de setmana es disputarà el duatló que per tercer any organitza Lô Esport. Aquest cap de setmana és el moment de treure de nou la bicicleta i les sabates de running i participar d’una prova que enguany la Federació Balear de Triatló ha inclòs al calendari per al Campionat de Balears.

Cal tenir en compte, però, que dissabte dia 26 de març, de 15.45 a 17 45 h no estarà permès l’accés a la urbanització per la carretera a causa de la disputa de la prova. No serà fins una hora després, de 15.45 a 18.45 h, que s’obrirà l’accés al pàrquing de la platja de Son Bou. En cas de casos, s’hi podrà accedir a través del camí de Llucalari, que es mantindrà obert en tot moment. A partir d’aquell instant la circulació es reprendrà amb total normalitat. Coincideix, justament, amb un cap de setmana de Pasqua en què en els darrers anys la urbanització compta amb l’afluència de molts joves del centre i el llevant de l’illa.

Accessos.png

Mapa amb els horaris de tancament marcats. Google Maps / Lô Esport

Ja han formalitzat la inscripció (a través del web de Lô Esport) més de 60 duatletes de totes les edats i de diferents procedències: no només de tota l’illa, sinó que la prova comptarà amb participants mallorquins i eivissencs, que intentaran posar a prova el domini de Paco Arnau, guanyador de l’edició de l’any passat i del darrer duatló disputat a Menorca, la IV Duatló Popular de Ciutadella.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s