Un entrenament de duatló que fa escola

Diumenge a partir de les 9.30 h al polígon de la Trotxa d’Alaior està previst un entrenament de duatló per parelles o equips, en què s’associaran un fillet i un adult per fer tots dos un circuit corrents i en bicicleta. Durant el matí hi haurà diversos carrers tancats al trànsit.

Per competir també s’ha d’entrenar. Així pensen a Lô Esport, que en lloc d’organitzar una competició, aquesta vegada han muntat per a aquest diumenge a les 9.30 h al polígon d’Alaior un entrenament de duatló per parelles obert a tothom, de totes les edats.

Captura de pantalla 2016-02-29 a les 20.02.30 còpia.png
El circuit dels adults inclou dues voltes a peu i quatre en la ruta ciclista. / Lô Esport / Google Maps

Primer de tot, al mateix lloc de la prova quan se sàpiga quants participants hi ha, es procedirà a fer un sorteig per formar els equips, segurament per parelles (tot i que pot variar a tripletes segons el nombre i l’edat dels participants). No es fan inscripcions prèvies, simplement tothom que hi vulgui participar s’ha de presentar diumenge 24 abans de les 9.30 h al polígon d’Alaior.

El sorteig serà dirigit i s’establiran quatre bombos. S’emparellaran (bombo 1) fillets d’iniciació, alevins i benjamins amb (4) adults masculins en bon estat de forma, i, d’altra banda, s’associaran (2) infantils amb (3) cadets, dones i homes principiants o poc entrenats.

Un cop organitzades les parelles, els dos membres de l’equip faran dos duatlons cada un intercalats. Primer, l’adult correrà a peu 2 quilòmetres, 10 quilòmetres en bicicleta i un darrer quilòmetre de nou a peu; passarà el relleu, que serà el dorsal, al fillet, que farà un duatló de 600 metres a peu, 1.500 metres en bici i 600 metres més a peu; i tornaran tots dos a fer el circuit una darrera vegada.

Captura de pantalla 2016-02-29 a les 20.02.30.png
El circuit  infantil és de 600 metres a peu i 1.500 metres en bicicleta. / Lô Esport / Google Maps

 

Aquest entrenament de duatló està obert a tothom que hi vulgui participar. D’aquesta manera, l’equip de Sasga Yatch Lô Esport pretén passar-s’ho bé fomentant la participació i la introducció de tothom que vulgui al món del duatló i el triatló, i crear col·laboració en equip, especialment entre els més petits, en un esport eminentment individual.

Si no feu comptes participar-hi però heu de passar per la zona, cal que tingueu en compte que diumenge matí, de 9.30 h a 11.30 h, hi haurà diversos carrers tancats al trànsit rodat al polígon industrial de la Trotxa d’Alaior.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s