Arrenca la temporada d’escola d’atletisme

Dilluns 12 van començar els entrenaments al poliesportiu de Maó de Lô Esport

Dividits en tres grups per edats (de 4 a 6 anys; de 7 a 10, i d’11 a  16) i amb la principal novetat de l’olímpic Miguel Quesada com a entrenador, es va donar inici a un nou curs de l’escola d’atletisme que Lô Esport té a Maó. Aquesta és la segona temporada que el club alaiorenc organitza entrenaments a la pista d’atletisme del Poliesportiu Municipal de Maó.

Els entrenaments d’atletisme tindran lloc cada dilluns i dimecres de 17.15 a 18.15 h. Cal recordar que aquest mes de setembre és de prova i completament gratuït. Tots els pagaments es faran efectius a partir d’octubre: es tracta de 25 euros de matrícula i 160 euros anuals (o quatre pagaments de 40 euros) per als al·lots nascuts entre el 2012 i el 2006 i 200 euros anuals (o quatre pagaments de 50 euros) per als al·lots nascuts entre el 2005 i el 2000.

Val a dir que enguany també per segon any consecutiu tindrà continuïtat l’escola de triatló de Maó, en què a més de l’atletisme s’entrenarà ciclisme i natació. El que en el seu moment va ser una demanda de pares i petits atletes continua tenint èxit. D’altra banda, també cal recordar que avui dimarts arrenquen els entrenaments a Alaior, tant per a joves com per a adults.

xxx11988
Foto d’arxiu d’un entrenament del curs anterior.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s