Fomentant escola

L’Escola d’atletisme Menorca organitzada per Lô Esport visita l’escola d’atletisme de l’Ada Calvià i la pista d’atletisme de Magalluf. Instal·lació que és considerada com una de les millores pistes d’atletisme d’Europa per entrenar.

Lô Esport segueix fomentant escola i compartint nous coneixements atlètics amb diferents entitats esportives com el passat divendres amb Ada Calvià, visitant les seves instal·lacions esportives. Les quals hi està entrenant actualment l’atleta del club Sergi Reurer, que forma part del centre de tecnificació de les Illes Balears.

El dia següent, els joves del club van poder participar en l’autonòmic de clubs absolut en pista d’hivern a Manacor, aconseguint un resultat històric: 5a posició en categoria absoluta (millorant 3 posicions la classificació de l’any passat en la primera participació de sempre). Fantàstic resultat tenint en compte que més del 90 per cent dels atletes participants de Lô Esport eren de categories inferiors (de cat. cadet o sub-16 a cat. sub-23).

image3.PNGL’entitat Lô Esport, amb grups d’entrenament a Alaior i Maó i entrenadors referents com són Miguel Quesada i María Vasco, valora positivament aquestes experiències en equip i resta importància als bons resultats de la competició, ja que el més important en aquestes edats és que els joves s’ho passin bé, disfrutin de noves experiències, fer amistats i nous coneixements a través de la pràctica esportiva.image2.PNG

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s