Lô Esport tanca el 2014 amb 670 euros en donacions a entitats benèfiques

L’any 2014 ja ha passat i arriba l’hora de fer balanç. Així, el club esportiu Lô Esport va tancar l’exercici 2014 ple d’èxits esportius, però també solidaris. En total, es van repartir fins a 670 euros a entitats benèfiques, una quantitat força remarcable i un esforç important per a un club petit i encara sense un lustre d’història.

Per una banda, Aspanob, l’associació de pares amb fillets amb càncer de Balears, va rebre 500 euros de Lô Esport, aconseguits el dia de la cursa de Sant Silvestre d’Alaior, en què el club es va comprometre a donar un euro per cada participant que arribés a meta. L’alta participació, idò, va propiciar que aquesta quantitat s’enfilés fins a aquesta xifra gens menyspreable.

Per altra banda,  Lô Esport també va fer entrega la setmana passada d’un xec de 170 euros, arran de la campanya iniciada al mes de novembre «Lô Esport som solidaris», a la Fundació Respiràlia, vinculada a l’Associació Balear de Fibrosi Quística. La iniciativa consistia que els socis del club havien de penjar a Facebook una foto seva amb el carnet de Lô Esport i escriure que a «Lô Esport som solidaris», citant el perfil del club. La campanya finalment es va allargar fins a final d’any i també va premiar la foto amb més «m’agrada» amb 50 euros per gastar a Interesport en material del club.

Tanmateix, a Lô Esport enguany es preveu dur a terme més accions solidàries com aquestes que beneficiïn diverses associacions de l’illa. Tot i açò, per ara encara no s’han concretat.

Featured image
Rafel Quintana fa entrega a n’Alba i la seva família d’un xec de 170 euros.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s